Posisi | Sales Planning & Inventory Manager (Min. N3) |
Tanggal | 24 September 2025 |
Penutupan | 24 Oktober 2025 |
Perusahaan | JAC Recruitment |
Kota | Indonesia | ID |
Tipe Kerja | Full Time |
Info Terbaru Seputar Pekerjaan dari Perusahaan JAC Recruitment sebagai posisi Sales Planning & Inventory Manager (Min. N3). Jika Lowongan Kerja Sales Planning & Inventory Manager (Min. N3) di Indonesia ini sesuai dengan kriteria anda silahkan langsung mengirimkan lamaran / CV Terbaru anda melalui situs loker terkini dan terupdate Lokerindo.ID.
Setiap pekerjaan mungkin tidaklah mudah untuk dilamar, karena sebagai kandidat baru / calon pegawai harus memenuhi beberapa kualifikasi dan persyaratan sesuai dengan kriteria yang dicari dari Perusahaan tersebut. Semoga info karir dari JAC Recruitment sebagai posisi Sales Planning & Inventory Manager (Min. N3) dibawah ini sesuai dengan Kualifikasi anda.
Responsibilities
Serve as the primary point of contact for Japanese customers, handling all correspondence and ensuring strong communication.
Create and analyze budgets, manage price trends, check quotations, and handle accounts receivable (AR) collection.
Oversee the collection and analysis of Forecast (FC) and Purchase Order (PO) data, manage inventory, and negotiate with key stakeholders.
Control and negotiate customer claims to ensure high-quality standards.
Lead and mentor a team, fostering a collaborative and high-performing environment.
Requirements:
Must be fluent in both Japanese and English (JLPT Min. N3/N2).
Exceptional communication and interpersonal skills, ability to build and maintain strong relationships with Japanese customers.
Proven experience in managing and leading a team.
Proficient in Excel (formulas, macros, data analysis).
Skilled in creating professional reports and presentations using PowerPoint.
Demonstrated skills in team building, leadership, and Horenso.
Setelah membaca dan mengetahui kriteria serta kebutuhan minimum kualifikasi yang telah dijelaskan dari info pekerjaan Sales Planning & Inventory Manager (Min. N3) di kantor Indonesia di atas, segera lengkapi berkas lamaran kerja seperti surat lamaran kerja, CV, FC ijazah, transkrip, dan pelengkap lainnya seperti yang telah dijelaskan di atas. Kirim melalui link Halaman Selanjutnya di bawah ini.
Halaman Selanjutnya »