Posisi | Merchandiser |
Tanggal | 05 Agustus 2025 |
Penutupan | 04 September 2025 |
Perusahaan | PT. Anya Living International |
Kota | Jakarta Timur | ID |
Tipe Kerja | Full Time |
Info Terbaru Seputar Pekerjaan dari Perusahaan PT. Anya Living International sebagai posisi Merchandiser. Jika Lowongan Kerja Merchandiser di Jakarta Timur ini sesuai dengan kriteria anda silahkan langsung mengirimkan lamaran / CV Terbaru anda melalui situs loker terkini dan terupdate Lokerindo.ID.
Setiap pekerjaan mungkin tidaklah mudah untuk dilamar, karena sebagai kandidat baru / calon pegawai harus memenuhi beberapa kualifikasi dan persyaratan sesuai dengan kriteria yang dicari dari Perusahaan tersebut. Semoga info karir dari PT. Anya Living International sebagai posisi Merchandiser dibawah ini sesuai dengan Kualifikasi anda.
Merchandiser Export required for PT. Anya Living International brand "Global-MAKe", company based in Sedayu City at Kelapa Gading, Jakarta, which is into Home furnishing products like furniture for local and International market, besides our growth in our local e-commerce we are now growing strongly in Exports - mainly to Europe and USA Market, currently we are looking to expand our team and looking for anybody who is willing to learn and grow with us.
We are looking for an enthusiastic and proactive Export Merchandiser to join our team and grow with us.
Responsibilities:
Managing Suppliers mainly in Indonesia and sometimes in SEA
Working on Inquiries with factories and Handling International Customers from Europe and USA
Sourcing for New Suppliers and Materials for Export and E-commerce.
Controlling Orders, Deliveries and Payments with Suppliers and Customers (Export)
Prepare and Support Export Documentation
Product Development with Designer, Factory and Management Team
Working closely with Quality for development and quality issues
Reports based on requirement of Management
Preferably Fluent in English Speaking and Writing
Some Furniture sourcing experience is good but not necessary
Requirements:
Proficient in English (spoken and written)
Excellent coordination and communication skills
Detail-oriented, organized, and willing to learn
Experience in export or merchandising is a plus
Setelah membaca dan mengetahui kriteria serta kebutuhan minimum kualifikasi yang telah dijelaskan dari info pekerjaan Merchandiser di kantor Jakarta Timur di atas, segera lengkapi berkas lamaran kerja seperti surat lamaran kerja, CV, FC ijazah, transkrip, dan pelengkap lainnya seperti yang telah dijelaskan di atas. Kirim melalui link Halaman Selanjutnya di bawah ini.
Halaman Selanjutnya »