| Posisi | Chef De Partie |
| Tanggal | 20 Agustus 2025 |
| Penutupan | 19 September 2025 |
| Perusahaan | Phoenix Gastrobar by Holywings |
| Kota | Jakarta Barat | ID |
| Tipe Kerja | Full Time |
Info Terbaru Seputar Pekerjaan dari Perusahaan Phoenix Gastrobar by Holywings sebagai posisi Chef De Partie. Jika Lowongan Kerja Chef De Partie di Jakarta Barat ini sesuai dengan kriteria anda silahkan langsung mengirimkan lamaran / CV Terbaru anda melalui situs loker terkini dan terupdate Lokerindo.ID.
Setiap pekerjaan mungkin tidaklah mudah untuk dilamar, karena sebagai kandidat baru / calon pegawai harus memenuhi beberapa kualifikasi dan persyaratan sesuai dengan kriteria yang dicari dari Perusahaan tersebut. Semoga info karir dari Phoenix Gastrobar by Holywings sebagai posisi Chef De Partie dibawah ini sesuai dengan Kualifikasi anda.
Phoenix Gastrobar by Holywings sedang membuka lowongan untuk posisi Penuh waktu Chef De Partie di Kapuk Muara, DKI Jakarta. Lamar sekarang untuk menjadi bagian dari tim kami.
Kualifikasi pekerjaan:Requirement :
Diploma Degree (Hospitality or Hotelier)
Experience 3 years as Cook or 2 years as Chef de Partie/Demi Chef
Have a good communication
Asian & Western Cuisine Knowledge
Kitchen Utensils Knowledge
Health & Safety (HACPP, ServSafe, etc)
Inventory Managemen
Leadership
Responsibility :
Oversee all kitchen activities, including kitchen area cleanliness, ingredients, and utensils during outlet opening, running, and closing to ensure compliance with Standard Operating Procedures.
Take customer orders and ensure that customer orders comply with recipe standards and that the ordering process is accurate and timely.
Evaluate customer complaints related to food menus.
Check and ensure that all food supplies meet the par stock standards for each item type and are stored in accordance with the specified storage standards.
Prepare inventory usage reports (waste control) on a daily, weekly, and monthly basis and place kitchen stock orders in accordance with applicable regulations.
Check the shelf life and expiration dates of products in the inventory to ensure they are properly and accurately recorded.
Develop oneself and one's team and provide coaching, training, and mentoring to subordinates in terms of knowledge, technical skills, and/or other skills.
Setelah membaca dan mengetahui kriteria serta kebutuhan minimum kualifikasi yang telah dijelaskan dari info pekerjaan Chef De Partie di kantor Jakarta Barat di atas, segera lengkapi berkas lamaran kerja seperti surat lamaran kerja, CV, FC ijazah, transkrip, dan pelengkap lainnya seperti yang telah dijelaskan di atas. Kirim melalui link Halaman Selanjutnya di bawah ini.
Halaman Selanjutnya »